Title Image

Over Ons

“Een origineel ontwerp, veilig in gebruik, mooie materialen en goede kwaliteit zijn mijn belangrijkste uitgangspunten”

over_ons

Mijn naam is Thomas Kroeze. Na mijn opleiding aan de Design Academy in Eindhoven heb ik een decennium gewerkt als product ontwerper bij verschillende ontwerpbureaus. In 2009 heb ik mijn eigen bedrijf, Thomvorm Design, opgericht. Sindsdien ontwerp en ontwikkel ik producten in eigen beheer, voor zowel bedrijven als particulieren.

Privé ben ik heel gelukkig samen met Eef en onze twee kinderen, Fenna (’15) en Rens (’19). Sinds ik vader ben, maak ik vaak baby- en kinderproducten, voor eigen gebruik. Voor mijn schoonzus en zwager mocht ik een ledikantje ontwerpen voor hun dochter Jula. De reacties hierop waren overweldigend en aanleiding voor het opzetten van Woodnight.

Met Woodnight daag ik mezelf uit om klassieke baby meubels en accessoires opnieuw te ontwerpen en te verbeteren. Mijn belangrijkste uitgangspunten zijn:

  • een origineel ontwerp met visuele aantrekkingskracht;
  • handige functionaliteiten en veilig in gebruik;
  • mooie materialen en een super goede kwaliteit.

De kwaliteitsproducten die ik maak kun je aanpassen aan je favoriete stijl. Hierdoor wordt mijn product voor jou iets persoonlijks en origineels. Alle producten worden zorgvuldig ontworpen en op bestelling gemaakt in Nederland. Echt Dutch Design dus!

 

Woodnight is onderdeel van Thomvorm Design. Een ontwerpbureau met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van product ontwerp. 

populierenhout

KLANTEN OVER WOODNIGHT

Het bedje past perfect in onze babykamer en ons dochtertje slaapt er heerlijk in. Het hout is prachtig, robuust maar toch zacht. Het past in elke baby/kinderkamer of je nou van een romantische, een stoere, vintage of naturel stijl houdt.

Fanny van den Akker
Helmond